Наша мисија

Ко смо ми - наша мисија

Као велика, интернационална грађевинска фирма, ПОРР има преко 140 година искуства у планирању, развоју и реализацији. Компанија је укључена у изградњу безброј важних објеката и пројеката како у земљи тако и у иностранству. Пратећи традицију компаније посвећени смо изношењу нових идеја, сталном стицању искуства и улагању истог у будуће визије и пројекте. То нам је омогућило, ослањајући се на богато искуство, да будемо стручни у сваком сектору грађевинарства: од високоградње и нискоградње, енергетике, саобраћаја и тунела, па све до заштите животне средине и развоја пројеката. То знање нам даје одлучујућу предност када је у питању извлачење максимума из постојећег тржишног потенцијала.

Оно што ми желимо - наша визија

Наша динамичност се огледа у нашем слогану – „POWERED BY PORR“. Желимо да се ово претвори у печат, одмах препознатљив као знак врхунског квалитета и одрживе градње. На тај начин наши партнери и клијенти могу бити сигурни да су направили најбољи избор послујући са ПОРР-ом. Желимо да реализујемо пројекте који ће одушевити будуће генерације - градња „POWERED BY PORR“ ће обликовати светлу будућност за нас и поколења.

Шта је важно за нас - наше вредности

Посвећени смо пажљивом расту, једнако као и одржавању вредности  и увећању зараде. Зато се залажемо за знање, стручност и одличну услугу у свакој од наших пословних области. Наша жеља за оптималним решењима за наше клијенте се постиже кроз начин на који се везујемо са нашим пројектима, нашим опредељењем да пружимо најбољу услугу и актуелном развоју наше стручности и вештина. Наши запослени су покретачка снага нашег успеха и тимски дух је највиши приоритет.

Како радимо - наш приступ

Свако од нас мора да уложи своје вештине, таленат у дух и вредност компаније, зато што су наша дела од кључног значаја за постизање циљева ПОРР-а. То је разлог зашто смо увели повеље, које се примењују у подједнакој мери према сваком члану особља, без обзира на радно место, хијерархију или локацију. Повеља је важна компонента наше корпоративне културе и изражава наш међусобни приступ, приступ клијентима,  партнерима и друштву у целини. Она даје фокус начину на који међусобно комуницирамо, гарантује да су запослени мотивисани, и да смо сви снажно повезани са нашом компанијом.