О нама

Ко гради мења – ко мења, сноси одговорност.
 
По овом принципу компанија ПОРР АГ успешно ради још од свог оснивања давне 1869. године. Као једна од најстаријих и највећих аустријских компанија, ПОРР АГ је учествовао у изградњи многобројних грађевинских објеката како у Аустрији тако и у иностранству.
 
ПОРР има дугу традицијиу у трагању и прикупљању нових искуства чије предности касније користи и примењује на новим пројектима и визијама. Сматрамо да се будућност гради на искуству.
 
Хоћемо да будемо најбољи на сваком пољу
 
ПОРР компанија почела је са својом активношћу још у 19. веку, и поставила темеље у свим областима грађевинарства: високоградњи, нискоградњи, изградњи енергетских постројења, путева, тунела, железница, технологији за заштиту животне средине и развоја пројеката. Један принцип се односи на све области грађевинарства: Ми хоћемо да будемо најбољи на сваком пољу.
 
Инжињеринг и развој пројеката
 
Наш компанија се од свог оснивања највише истицала у областима нискоградње као најкомпетентније области, али и у спецјализацији на пољу развијања пројеката у високоградњи. Развој и управљање пројекатима је једна од основних и почетних области којима се концерн бави још од свог оснивања 1869 године, што ниједна друга грађевинска фирма није развила у том обиму и облику.
 

Филозофија нашег предузећа
 
Традиција нам је веома важна али не желимо да се зауставимо на прошлости – нас чека пуно нових задатака. Проширењем Европске уније према истоку стварају се нова окружења за нове пословне изазове. Наш циљ није зарада по сваку цену ,већ умерена зарада и трајно присуство на тржишту.